​ALT TØMRERARBEJDE
UDFØRES

​DØRE & VINDUER

​Reparation eller fuldstændig udskiftning. Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS kan hjælpe dig. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Efterfølgende udfører vi arbejdet og efterlader altid et godt resultat.

NYE VINDUER ELLER DØRE

Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning.

REPARATION

Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

STORT UDVALG

Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer låse, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.

Kirkebjergvej 9, 6870 Ølgod  /  Tlf.: +45 75 24 56 75  /  +45 40 27 56 75  /  E-mail: info@joerngravesen.dk  /  CVR: 26640202