​ALT TØMRERARBEJDE
UDFØRES

GULV- & LOFTARBEJDE

GULVARBEJDE

Hvis du skal have lagt nyt gulv, eller bare fornyet det gamle, har Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS ekspertisen til at løfte opgaven.

NYT GULV

Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer materialer. Gennem tiden har vi oparbejdet erfaring med mange forskellige materialer, fra mange forskellige leverandører og mærker.

Vi kan også hjælpe dig med at udvælge materialer, så du er sikker på, gulvet lever op til dine krav og forventninger.

REPARATION OG VEDLIGEHOLD

Har du et gammelt og slidt gulv, som trænger til en opfriskning? Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan det skal behandles. Det samme gælder, hvis dit gulv har fået en skade – vi kan altid tilbyde dig en god løsning, som gør dig tilfreds.

LOFTER​

Er tiden kommet til at renovere eller opsætte nye lofter? Vi opsætter akkustiklofter, der sikre en god og behagelig rumakustik. Vi har et stort udvalg inden for troldtekt, panel- og rustiklofter.

Har du spørgsmål til, hvordan du får det flotteste resultat, når du selv står for arbejdet, så står vi altid klar med svar og gode råd.

Kirkebjergvej 9, 6870 Ølgod  /  Tlf.: +45 75 24 56 75  /  +45 40 27 56 75  /  E-mail: info@joerngravesen.dk  /  CVR: 26640202