​ALT TØMRERARBEJDE
UDFØRES

MONTERING AF KØKKENER, BAD & GARDEROBE

KØKKENER

Vi tilbyder montering og tilpasning af køkkener, ligesom vi også klarer udskiftning af overskabe, underskabe og låger.

Har du brug for mere plads i dit køkken? Hos Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS kan du få gode råd, så du vælger den rigtige køkkenløsning. Overvejer du for eksempel at indrette køkkenet som et samtalekøkken med plads til, at børnene kan lave lektier? Dette skal der selvfølgelig tages højde for – hvorfor det kan være god idé at anskaffe en lydsvag emhætte.

Du er velkommen til at kontakte Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS og få et par gode råd, så du er sikker på at udnytte pladsen bedst muligt og får mest mulig gavn af et nyt køkken.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

BADEVÆRELSE

Et godt badeværelse, hvor komfort og velvære er i højsædet, er rigtig livskvalitet.

DIT PERSONLIGE BADEVÆRELSE

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, kan Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS hjælpe dig. Vi samarbejder med dygtige håndværkere, og kan derfor tilbyde dig totalentreprise på dit nye badeværelse. Dermed klarer vi alt fra nedtagning af dit gamle badeværelse, til dit nye badeværelse står klar til brug.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Var det noget med et spabad? Eller hvad med en sidebruser? Ønsker du flotte flisemosaikker? Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS kan opfylde dine inderste ønsker!

ALLE TYPER REPARATIONER UDFØRES

Har du et velfungerede badeværelse af ældre dato, kan Tømrer- & Bygningssnedker Jørn Gravesen ApS træde til, hvis du er uheldig med en skade. Vi kan skaffe mange forskellige typer materialer, og montere nyt i gamle badeværelser, uden det ”stikker” uheldigt frem.

Kirkebjergvej 9, 6870 Ølgod  /  Tlf.: +45 75 24 56 75  /  +45 40 27 56 75  /  E-mail: info@joerngravesen.dk  /  CVR: 26640202